ua en ru

ГПУ і МВС відтворюють торішню атаку "Беркута" на Автомайдан

ГПУ і МВС відтворюють торішню атаку "Беркута" на Автомайдан Фото: Моделювання атаки на Автомайдан

На даний момент вулиця Грушевського перекрита

На вулиці Грушевського біля Маріїнського парку слідчі Генеральної прокуратури і МВС відтворюють напад "Беркута" на Автомайдан, яке сталося 23 січня 2014 року. Про це на своїй сторінці в Facebook написав радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Виявилося, що слідчі Генеральної прокуратури і МВС проводять відтворення звірячого нападу Беркута на Автомайдан, яке сталося 23 січня 2014 року. Того самого нападу, коли десятки Беркутівців напали, побили і відвезли в невідомому напрямку Автомайданівці, які просто їхали по вечірньому Києву з українськими прапорами ", - написав Геращенко.

Відзначимо, в кінці листопада прокуратура Київської області направила до суду 6 обвинувальних актів відносно співробітників ДАІ Київської області, які в січні-лютому 2014 незаконно притягували до адміністративної відповідальності водіїв-учасників акції "Автомайдан".

Нагадаємо, Прокуратура Києві Києва в рамках досудового розслідування за фактом незаконного притягнення до адміністративної відповідальності учасників "Автомайдану" повідомила про підозру колишньому керівнику відділу ДАІ Печерського ГУ МВС України в Києві.