ua en ru

У ГПУ немає інформації про причетність Шуляка до підготовки російських військових у Криму

У ГПУ немає інформації про причетність Шуляка до підготовки російських військових у Криму Фото (прес-служба МВС України): Станіслав Шуляк

Генпрокуратура поки не має даних про причетність екс-начальника ВВ МВС до навчання військових РФ

У Генеральній прокуратурі України немає інформації про причетність екс-командувача Внутрішніх військ МВС України Станіслава Шуляка до підготовки російських військових у Криму. Про це сьогодні заявив начальник управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України Сергій Горбатюк, передає кореспондент РБК-Україна.

Так, на запитання, чи відомо ГПУ про те, що Шуляк був помічений за підготовкою російських військових у Криму, Горбатюк відповів: "Ні, в наших матеріалах такої інформації немає. Якщо така інформація й була, то вона повинна перевірятися СБУ і надаватися нам. На жаль, у нас такої інформації немає ", - сказав представник Генпрокуратури.

Раніше стало відомо, що екс-начальник внутрішніх військ Шуляк може перебувати в РФ або Криму.

Нагадаємо, Станіслав Шуляк обіймав посаду начальника Головного управління - командувача внутрішніх військ МВС із травня 2012 р. по березень 2014 р. У березні 2014 р. він був оголошений у розшук за підозрою у причетності до розстрілу людей на Майдані Незалежності в Києві.

У грудні 2014 р. також повідомлялося, що Шуляк готує російських найманців у Криму.

Зазначимо, 9 червня ГПУ оголосила в розшук екс-командувача внутрішніх військ МВС за дезертирство.