ua en ru

ГПУ готується вручити підозру у вчиненні злочину Клюєву, Сівковичу, Попову і Коряку

Генеральна прокуратура України (ГПУ) готується вручити підозру у вчиненні злочину секретарю Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Андрія Клюєва

Генеральна прокуратура України (ГПУ) готується вручити підозру у вчиненні злочину секретарю Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Андрія Клюєва, заступнику секретаря РНБО Володимира Сівковича, колишньому голові Київської міської адміністрації (КМДА) Олександру Попову і колишньому начальнику ГУМВС України в Києві Валерію Коряку. Про це заявив виконуючий обов'язки Генерального прокурора України Олег Махніцький на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Зараз готується повідомлення про підозру у скоєнні злочину працівникам правоохоронних органів і високопоставленим чиновникам. Готується повідомлення про підозру у вчиненні вказаного злочину секретарю Ради національної безпеки і оборони Клюєву, заступнику секретаря РНБО Сівковичу, голові КМДА Попову, начальнику головного управління МВС України в Києві Коряку, заступнику начальника цього ж управління Федчуку про незаконне перешкоджання проведенню мітингів",- заявив Махніцький.

За його словами, в рамках цієї справи вже проведено обшук в РНБО.

Сьогодні повідомлялося, що ГПУ перегляне всі кримінальні справи стосовно колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко.