ua en ru

Дптсу не може знайти вбивцю Щербаня, який втік, - нардеп

Дптсу не може знайти вбивцю Щербаня, який втік, - нардеп Фото: Дптсу

Дптсу не контролює колонію, де сидів Болотських

Державна пенітенціарна служба України (Дптсу) не може знайти вбивцю Євгена Щербаня Вадима Болотських, який втік з Слов'яносербській колонії Луганської області. Про це у своєму Facebook повідомив народний депутат України від "Блоку Петра Порошенко" Сергій Лещенко.

"Якийсь час тому була новина, що з Слов'яносербській колонії Луганської області втік кілер Вадим Болотських - той, який вбив Щербаня і який засуджений до довічного позбавлення волі. Отримав відповідь від тюремників про те, що вони більше не контролюють цю колонію і навіть не знають, що сталося з Болотських", - повідомив Лещенко.

Какое-то время назад была новость, что из Славяносербской колонии Луганской области сбежал киллер Вадим Болотских - тот,...

Posted by Сергій Лещенко on 11 сентября 2015 г.

Нагадаємо, Вадим Болотських зізнався в тому, що особисто вбив Євгена Щербаня восени 1996 р. в аеропорту Донецька. Йому інкримінували організацію вбивства Євгена Щербаня, а також організацію вибуху на стадіоні "Шахтар" восени 1995 року, коли загинув президент футбольного клубу "Шахтар" Ахать Брагін.