ua en ru

У ДПСУ розповіли подробиці затримання соратника Саакашвілі на кордоні з Молдовою

У ДПСУ розповіли подробиці затримання соратника Саакашвілі на кордоні з Молдовою Фото: Вано Надірадзе (прес-центр ДПСУ)

Вано Надірадзе затримано за 20 метрів від кордону Молдови з Україною

У Державній прикордонній службі України розповіли подробиці затримання соратника екс-глави Одеської ОДА Михайла Саакашвілі Вано Надірадзе на кордоні з Молдовою. Про це повідомляє прес-центр ДПСУ.

Зокрема зазначено, що сьогодні, 3 грудня 2017 року, зранку на українсько-молдовському кордоні правоохоронці виявили рух невідомого, що прямував із території Молдови до нашої країни.

За даними ДПСУ, співробітники прикордонних відомств обох держав скоординували дії з метою недопущення незаконного порушення кордону, а прикордонники відділу "Кельменці" на напрямку ймовірного руху порушника також перекрили лінію державного кордону.

"За декілька годин спільними зусиллями за 20 метрів від кордону було затримано правопорушника. Ним виявився 47-річний громадянин Грузії Вано Надірадзе, який кілька днів тому був депортований правоохоронними органами України. Іноземець наразі збирався незаконно потрапити до України. За цим фактом правоохоронцями Молдови порушено кримінальну справу", - йдеться в повідомленні.

При спробі нелегального перетину державного кордону затримано громадянина Грузії Вано Надірадзе Сьогодні зранку на укр...

Опубліковано МВС України 3 грудня 2017 р.

Повідомляється, що наразі тривають слідчі дії, справу буде скеровано до суду.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що видворений соратник Михайла Саакашвілі Вано Надірадзе нелегально намагався потрапити в Україну через Молдову.