ua en ru

ДПС зафіксувала обстріл українських позицій, особливо напружена ситуація на південному заході Донецької обл

Державна прикордонна служба України зафіксувала періодичні обстріл українських позицій з боку терористів, особливо напружена ситуація спостерігається на південному заході Донецької області.

Державна прикордонна служба України зафіксувала періодичні обстріл українських позицій з боку терористів, особливо напружена ситуація спостерігається на південному заході Донецької області. Про це повідомляє прес-служба прикордонного відомства.

"Обстановка в районі проведення АТО залишалася напруженою, насамперед на південному заході Донецької області", - йдеться в повідомленні.

За даними ДПС, бойовики після введення режиму припинення вогню продовжують періодично обстрілювали позиції сил АТО в районі н.п. Красногорівка, м.п. Новотроїцьке, м.п. Попасна, м.п. Золоте, м.п. Щастя.

Вчора о 22:40 до 23:10 бойовиками з артилерії обстріляли н.п. Лебединське Донецької області і дорогу "Комінтерново - Маріуполь". З 23:10 6 вересня до 00:20 7 вересня здійснено перенесення вогню з блокпостам і позицій ВСУ на околицях Маріуполя.

Крім того, спостерігається продовження переміщення військової техніки Збройних сил Росії та інженерне облаштування кордону з Україною.

"Протягом доби порушень повітряного простору України не зафіксовано. Постраждалих серед військовослужбовців ДПСУ не було", - зазначили у відомстві.