ua en ru

ДПС використала 46 млн грн на закупівлю зимового одягу прикордонникам

Державна прикордонна служба України використала 46 млн грн на закупівлю зимового одягу своїм бійцям.

Державна прикордонна служба України використала 46 млн грн на закупівлю зимового одягу своїм бійцям. Про це повідомляє прес-служба відомства.

"В ході планової роботи по закупівлі необхідних речей за зимовим планом прикордонним відомством вже укладено договори для закупівлі одягу, інвентарного майна і засобів індивідуального захисту на загальну суму майже 155 мільйонів гривень. З цієї суми використано трохи більше 46 мільйонів", - йдеться в повідомленні.

На сьогоднішній день вже отримано 2,5 тис. утеплених курток (до кінця жовтня планується отримати ще 15 тис.), 3,7 тис. комплектів камуфльованого одягу (до кінця жовтня - 33 тис.), 7 тис. пар берців (до кінця жовтня - 13 тис.) та інше.

Крім того, найближчим часом буде отримано від постачальників утеплені шапки, теплу білизну, зимові шкарпетки і т.д. Також проводиться закупівля утеплених гумових чобіт, костюмів від дощу, валянок і хутряних овчин. Для розміщення персоналу проводиться робота по забезпеченню і закупівлі спеціальних палаток, наметів, зимових спальних мішків, матраців, ковдр.