ua en ru

ДПС фіксує збільшення черг на пунктах пропуску в зоні АТО

ДПС фіксує збільшення черг на пунктах пропуску в зоні АТО Фото: прес-центр Держприкордонслужби

Прикордонники рапортують про ситуацію в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

У контрольних пунктах в'їзду-виїзду в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на сході України вчора, 12 листопада, відзначалося збільшення кількості осіб і транспортних засобів, які прямували через лінію розмежування. Про це повідомили у прес-центрі Держприкордонслужби України.

За даними прикордонників, обстановка в зоні АТО залишається досить динамічною і вимагає стабілізації.

Як повідомили у ДПС, контрольні пункти в зоні АТО працюють у штатному режимі.

"Станом на ранок на КПВВ "Зайцеве" на оформлення очікували близько 200 транспортних засобів, які прямують на в'їзд з неконтрольованої території, і 700 - на виїзд. На КПВВ "Георгіївка" знаходилося 280 транспортних засобів на виїзд до неконтрольованої території, черга на в'їзд була відсутня. Менша чергу відзначається на КПВВ "Новотроїцьке" і "Гнутове": 150 на в'їзд і 200 на виїзд, 80 на в'їзд і 10 на виїзд відповідно", - йдеться в повідомленні.

Загалом за минулу добу через "Зайцеве" прослідувало 7,46 тис. людей і 1 тис. транспортних засобів, "Георгіївку" - 3,5 тис. осіб і 1,06 тис. транспортних засобів, "Новотроїцьке" - 7 тис. людей і 2,4 тис. транспортних засобів, "Гнутове" - 2,63 тис. людей і 540 транспортних засобів і "Станично-Луганське" - 1,75 тис. людей.

Нагадаємо, напередодні ДПС назвала причину черг на пунктах пропуску в зоні АТО. Прикордонники попросили громадян стежити за повідомленнями про черги і вибирати ті пункти пропуску, де спостерігається найменша завантаженість, а також для прискорення роботи подавати паспорти без обкладинок.

Як повідомлялося, водії намагаються проїхати позачергово на пунктах пропуску в зоні АТО за 200 грн.

Раніше штаб АТО допустив закриття КПВВ "Зайцеве" в Донецькій області.