ua en ru

Держтелерадіо заявляє про початок FM-радіомовлення на окупованій території Луганської області

Держтелерадіо заявляє про початок FM-радіомовлення на окупованій території Луганської області Фото: відновлення радіомовлення на Донбасі

Позивні обласного радіо "Пульс" на 105,9 FM доступні для жителів Первомайська, Кіровська та Слов'яносербська

Луганська філія Національної телекомпанії України (НТКУ) розширює своє радіомовлення на тимчасово окупованій території Луганської області. Про це сьогодні повідомили у прес-службі Держкомітету телебачення і радіомовлення України (Держтелерадіо).

Як зазначається, із 5 грудня 2015 року позивні обласного радіо "Пульс" у FM-діапазоні на частоті 105,9 доступні для жителів тимчасово окупованих територій у Первомайську, Кіровську і Слов'яносербську.

Також FM-радіостанцію "Пульс" можна слухати в підконтрольних Україні містах Лисичанську, Сєвєродонецьку, Рубіжному та Кремінній.

Крім того, на повну потужність включено передавач у Станиці Луганській на частоті 99,5 МГц, тому сигнал радіостанції приймають не тільки у Станично-Луганському районі, але й в окупованому Луганську.

Як зазначається, щогодини в ефірі звучатимуть новини від радіо "Пульс". Крім того, у рамках спільного проекту в ефірній сітці з'явиться програма "Хроніки Донбасу" від "Громадського радіо" новини "Радіо Свобода".

Радіо «Пульс» почало мовлення в Лисичанську на FM частоті 105,9 МГц.5 грудня 2015 року обласне державне радіо Пульс мож...

Posted by George Tuka on 7 грудня 2015 р.

Раніше Луганське обласне радіо "Пульс" відновило своє мовлення в червні на частоті 100,6 МГц у Старобільську, де залишався передавач. До кінця року буде збудовано студію, з якої редакція "Пульсу" планує вийти у прямий ефір.

"Інтерактивні програми і прямий зв'язок зі слухачами та експертами - наш наступний крок. Для цього у нас є ресурси, бажання і розуміння подальшого розвитку для пропаганди загальнолюдських цінностей і єднання українського суспільства для побудови міцної, правової та демократичної держави Україна", - зазначив виконавчий директор Луганської регіональної дирекції НТКУ Андрій Шаповалов.

Нагадаємо, як повідомлялося напередодні, на звільненій території запрацювала FM-радіостанція "Голос Донбасу".

Радіостанція «Пульс FM» Луганської ОДТРК 5 грудня розпочала мовлення в Лисичанську Луганської області на частоті 105,9 М...

Posted by Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення on 7 грудня 2015 р.