ua en ru

Рішення про анулювання Шустеру дозволу на роботу призупинено

Рішення про анулювання Шустеру дозволу на роботу призупинено Фото: дозвіл на роботу Шустера в Україні є дійсним до з'ясування обставин

Дане рішення було прийнято ДСЗ після письмового звернення Шустера

Державна служба зайнятості України призупинила дію рішення Київського міського центру зайнятості щодо анулювання дозволу на застосування праці громадянина Канади Савіка Шустера в Україні до з'ясування обставин. Про це повідомляє прес-служба відомства в Facebook.

Дане рішення було прийнято Центральним апаратом ДСЗ після письмового звернення Шустера до керівництва служби.


"Приймаючи наказ №54, Київський міський центр зайнятості діяв в межах своїх повноважень виключно в рамках правового поля. Разом з тим, хочу зазначити, що служба зайнятості - це вже не стара архаїчна структура. Ми перебуваємо в стані реформи і завжди відкриті до будь-кого. До мене надійшла заява громадянина Шустера і, реагуючи на цей документ, ми призупиняємо рішення наказу до з'ясування обставин. Таким чином, на сьогоднішній день, дозвіл на використання праці громадянина Канади Шустера № 43388 є дійсним", - заявив виконуючий обов'язки голова ДСЗ Сергій Кравченко.

Нагадаємо, 26 квітня Державна служба зайнятості анулювала дозвіл на роботу в Україні телеведучому Савіку Шустеру з причини, що проти неї здійснюється кримінальне провадження.