ua en ru

Держслужба зайнятості пропонує колишнім міліціонерам і прокурорам служити в ЗСУ

Держслужба зайнятості пропонує колишнім міліціонерам і прокурорам служити в ЗСУ Фото: в. о. голови Держслужби зайнятості Сергій Кравченко пропонує звільненим йти в ЗСУ

На обліку служби зайнятості перебуває близько 5,2 тис. колишніх правоохоронців

Державна служба зайнятості України рекомендує звільненим співробітникам МВС, ДФС і прокуратури служити за контрактом у Збройних силах. Про це заявив в. о. голови Держслужби зайнятості Сергій Кравченко, передает прес-служба відомства.

"У цьому році службі зайнятості повідомили про звільнення 25 тис. працівників МВС і понад 21,5 тис. податківців. У минулому році також було повідомлено про звільнення понад 5 тис. прокурорів. Де всім цим людям шукати роботу? Ми абсолютно переконані, що в розрізі заробітних плат і умінь цих категорій громадян, найбільш цікавою і високооплачуваною роботою для них буде служба за контрактом у Збройних силах України", - зазначив Кравченко.


За його словами, для цього звільненим необхідно звернутися в найближчий центр зайнятості або військкомату, де їх проконсультують про вакансії у військових частинах та ознайомлять з усіма пільгами та виплатами для військовослужбовців за контрактом.

Кравченко також зазначив, що на обліку служби зайнятості перебуває близько 5,2 тис. колишніх правоохоронців.

Нагадаємо, колишній керівник Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Ілля Ківа написав заяву на службу рядовим у Нацгвардії.