ua en ru

Держсільгоспінспекція призупинила проведення планових та скасувала позапланові перевірки

Державна інспекція сільського господарства України тимчасово припинила проведення планових та скасувала позапланові перевірки.

Державна інспекція сільського господарства України (Держсільгоспінспекція) тимчасово припинила проведення планових та скасувала позапланові перевірки. Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Тимчасово припинити проведення планових та відмінити позапланові перевірки суб'єктів господарювання до повного відновлення функціонування органів державної влади, за винятком постанов винесених в установленому законом порядку", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що 24 лютого видано доручення, яким зобов'язано усіх керівників територіальних органів та директорів державних підприємств і бюджетних установ, що входять до сфери управління інспекції, взяти під особистий контроль та покласти повну відповідальність за видачу документів дозвільного характеру в межах чинного законодавства, в тому числі, що видаються через дозвільні центри і не потребують додаткових експертиз.

Крім того, доручається організувати безперебійну роботу державних інспекторів із своєчасної видачі сертифікатів якості зерна та продуктів його переробки, сертифікатів якості насіння, сертифікатів зернових складів, а також забезпечити збереження та ефективне використання державного майна та своєчасне забезпечення проведення весняно-польових робіт.