ua en ru

Держприкордонслужба зафіксувала за добу 2 зальоти на територію України вертольотів ВС РФ

Державна прикордонна служба України зафіксувала за минулу добу 2 зальоту на територію України вертольотів Збройних сил Російської Федерації.

Державна прикордонна служба України зафіксувала за минулу добу 2 зальоту на територію України вертольотів Збройних сил Російської Федерації. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Держприкордонслужби.

"В 11.30 22.07.2014 на напрямку н.п. Муром (РФ) - н.п. Стариця (Україна) відбувся заліт на територію України вертольота Мі-8 ЗС РФ на відстань до 150 м", - йдеться в повідомленні.

"22.25 22.07.2014 прикордонним нарядом на напрямку Волошине (РФ) - Червона Таловка (Україна) зафіксовано заліт на територію України (на відстань до 500 м) і виліт на територію РФ 1 вертольота КА-52 ЗС РФ. У 22.55 вертоліт знову здійснив заліт на територію України в районі пункту пропуску "Червона Таловка" (на відстань до 300 м) і провів разведполет над ним", - повідомили в Держприкордонслужбі.

У відомстві також зазначили, що вночі 22 липня прикордонний наряд у районі н.п. Горбачево-Михайлівка спостерігав політ безпілотного апарата в бік населеного пункту вздовж держкордону над територією України.