ua en ru

Держприкордонслужба у період травневих свят посилить охорону держкордону

Державна прикордонна служба України (Держприкордонслужба) у період травневих свят 1-12 травня 2014 р. посилить пильність під час охорони державного кордону.

Державна прикордонна служба України (Держприкордонслужба) у період травневих свят 1-12 травня 2014 р. посилить пильність під час охорони державного кордону. Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Зважаючи на доволі складну військову-політичну ситуацію в Україні, Державна прикордонна служба і в період травневих свят продовжуватиме посилено охороняти державний кордон. Для цього залучаються додаткові прикордонні наряди у пунктах пропуску та поза ними, ділянки кордону прикрито технічними засобами спостереження, проводиться інженерне облаштування кордону, активізовано взаємодію з представниками СБУ та інших правоохоронних органів", - йдеться в повідомленні.

Як зазначають у прикордонному відомстві, усі ці заходи направлені на здійснення безперебійного оформлення громадян в пунктах пропуску без зниження безпекової складової та забезпечення недоторканності державного кордону України.

Зазначимо, раніше сьогодні в.о. Президента України Олександр Турчинов заявив, що Росія готує диверсії на території України на травневі свята.