ua en ru

Держприкордонслужба посилить заходи безпеки у зв'язку з великодніми та травневими святами

Держприкордонслужба посилить заходи безпеки у зв'язку з великодніми та травневими святами Фото: Держприкордонслужба посилить заходи безпеки

Заходи щодо посилення безпеки проводяться з метою не допустити проникнення на територію України терористів, диверсантів і провокаторів

Державна прикордонна служба у зв'язку з великодніми та травневими святами посилює заходи безпеки на кордоні та у контрольованих прикордонних районах. Про це сьогодні розповів прес-секретар Держприкордонслужби Олег Слободян.

За словами Слободяна, заходи щодо посилення безпеки проводяться з метою не допустити проникнення на територію України терористів, диверсантів і провокаторів під виглядом мирних громадян, а також не допустити перевезення зброї та інших заборонених предметів.

Щоб посилити заходи безпеки, вже організовано взаємодію Держприкордонслужби з підрозділами Збройних сил України, Національної гвардії України, Служби безпеки України, Національної поліції України, а також Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"Під час реалізації своїх повноважень прикордонники здійснюватимуть ретельну перевірку документів, осіб та транспортних засобів, в тому числі тих, які будуть пересуватися у контрольованих прикордонних районах", - розповів Слободян.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державна прикордонна служба України у взаємодії з представниками Національної поліції затримала 10 любителів екстремального туризму, що направлялися в зону відчуження.