ua en ru

Держприкордонслужба України зафіксувала 40 випадків польотів російських безпілотників за 24 березня

За 24 березня біля українсько-російського кордону було зафіксовано понад 40 випадків польотів російських безпілотних літальних апаратів.

За 24 березня біля українсько-російського кордону було зафіксовано понад 40 випадків польотів російських безпілотних літальних апаратів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

Крім того, за повідомленням Держприкордонслужби України, було зафіксовано 11 випадків порушень порядку використання повітряного простору над територією Криму.

На адміністративному кордоні з Кримом спостерігається перегруповування і посилення російських підрозділів бронетехнікою, а в районі населеного пункту Стрілецьку на відстані близько 7 км від берега виявлено, як наголошується, два кораблі ВМС Росії, один з яких є розвідувальним кораблем "Приазов'я". Також спостерігалися переміщення ще 4 російських кораблів в акваторії Чорного і Азовського морів.

"На державному кордоні України відзначаються провокації з боку російських агресорів", - констатує Держприкордонслужба України.