ua en ru

Держприкордонслужба відправила в зону АТО броньовану та автомобільну техніку

Одна з військових частин Державної прикордонної служби в Києві відправила сьогодні в зону проведення антитерористичної операції броньовану та автомобільну техніку для посилення прикордонних підрозділів.

Одна з військових частин Державної прикордонної служби в Києві відправила сьогодні в зону проведення антитерористичної операції броньовану та автомобільну техніку для посилення прикордонних підрозділів. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Зокрема, на кордон відправили 6 бронетранспортерів, 8 вантажних автомобілів і 3 мікроавтобуса.

Як повідомляється, зазначені БТРи передали прикордонному відомству Міністерства оборони України та пройшли капітальний ремонт на Миколаївському бронетанковому заводі. Всього Держприкордонслужбі було передано і відремонтовано 20 БТРів. Вантажні "Крази", у кількості понад 50 одиниць, були закуплені за кошти, спеціально виділені Кабінетом Міністрів України.

Крім цього, зазначається, що на Миколаївському бронетанковому заводі в даний час виконується чергове замовлення Держприкордонслужби на поставку БТРів. За даними прес-служби, прикордонники отримають модернізовані бронетранспортери, які будуть оснащені 2 дизельними двигунами з більш потужними характеристиками і значно меншим використанням пального.

Автомобільна колона, яка вибула у зону АТО, також повезла прикордонникам зимову екіпіровку і інше військове майно.

Нагадаємо, раніше в РНБО повідомляли, що бойовики на Донеччині готуються до припинення поставок техніки з Росії.