ua en ru

Держприкордонслужба фіксує збільшення пасажиропотоку в пунктах пропуску на Донбасі

Держприкордонслужба фіксує збільшення пасажиропотоку в пунктах пропуску на Донбасі Фото: Держприкордонслужба фіксує збільшення пасажиропотоку в пунктах пропуску на Донбасі

Сьогодні немає черг на "Гнутовому"

В контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення АТО пасажиро-транспортний потік починає збільшуватися, на окремих напрямках він повернувся до рівня передріздвяних свят. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби (ДПС) України.

Учора, 8 січня, через контрольні пункти прослідувала така кількість осіб та транспортних засобів: КПВВ "Зайцеве" - 4010 осіб та 815 транспортних засобів; КПВВ "Мар'їнка" - 3165 осіб та 815 транспортних засобів; КПВВ "Новотроїцьке" - 3840 осіб та 1185 транспортних засобів; КПВВ "Гнутове" - 975 осіб та 250 транспортних засобів; КПВВ "Станично-Луганське" - 1625 осіб.

"Сьогодні зранку на КПВВ "Зайцеве" та "Мар'їнка" знаходилося по 100 автівок, які очікували на оформлення в напрямку в'їзду з неконтрольованої території, 50 та 80 автомобілів відповідно перебували в зворотному напрямку. На "Новотроїцькому" по 65 транспортних засобів рухалися в обох напрямках. Накопичення автомобілів на "Гнутовому" не було", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, учора повідомлялося, що на Донбасі зменшився пасажиропотік в пунктах пропуску.