ua en ru

Держприкордонслужба фіксує зменшення пасажиропотоку в пунктах пропуску на Донбасі

Держприкордонслужба фіксує зменшення пасажиропотоку в пунктах пропуску на Донбасі Фото: Держприкордонслужба фіксує зменшення пасажиропотоку в пунктах пропуску на Донбасі

Сьогодні на пункті пропуску "Гнутове" черги на в'їзд та виїзд не було

Державна прикордонна служба (ДПС) України фіксує значне зменшення пасажиропотоку в пунктах пропуску на Донбасі. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Учора, 7 січня, через контрольні пункти прослідувала така кількість осіб та транспортних засобів: КПВВ "Зайцеве" - 2744 особи та 678 транспортних засобів; КПВВ "Мар'їнка" - 1980 осіб та 608 транспортних засобів; КПВВ "Новотроїцьке" - 2124 особи та 681 транспортних засобів; КПВВ "Гнутове" - 635 осіб та 230 транспортних засобів; КПВВ "Станично-Луганське" - 1130 осіб.

Сьогодні зранку для перетину лінії розмежування в КПВВ "Зайцеве" очікувало близько 50 транспортних засобів, які слідували на в'їзд з неконтрольованої території та виїзд відповідно. На КПВВ "Мар'їнка" перебувало 45 автівок на в'їзд та 30 транспортних засобів на виїзд відповідно. Перед контрольним пунктом "Новотроїцьке" черга з 70 та 30 автомобілів на в'їзд та виїзд. На "Гнутовому" черги на в'їзд та виїзд не було.

Нагадаємо, 6 січня прикордонники фіксували незначне збільшення пасажиропотоку в пунктах пропуску.