ua en ru

Держприкордонслужба фіксує незначне збільшення пасажиропотоку в пунктах пропуску

Держприкордонслужба фіксує незначне збільшення пасажиропотоку в пунктах пропуску Фото: КПВВ

Найбільші черги спостерігаються на КПВВ "Маріїнка": 150 автомобілів на в'їзд і на виїзд 100

Вчора, 5 січня, в контрольних пунктах в'їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО пасажиро-транспортний потік дещо збільшився у порівнянні з попереднім днем. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби (ДПС) України.

Всього через контрольні пункти пішла така кількість осіб і транспортних засобів: КПВВ "Погоди" - 4200 осіб та 925 транспортних засобів; КПВВ "Маріїнка" - 2 930 осіб та 800 транспортних засобів; КПВВ "Новотроїцьке" - 4 005 осіб та 1 260 транспортних засобів; КПВВ "Гнутово" - 1520 осіб і 410 транспортних засобів; КПВВ "Станично-Луганське" - 1205 осіб.

Сьогодні вранці, 6 січня, для перетину лінії розмежування в КПВВ "Погоди" чекало 100 і 50 транспортних засобів, які прямували на в'їзд з неконтрольованої території і виїзд відповідно. На КПВВ "Маріїнка" перебувало 150 автомобілів на в'їзд і 100 на виїзд. Перед контрольним пунктом "Новотроїцьке" черга з 30 і 20 автомобілів на в'їзд та виїзд. На "Гнутово" 30 транспортних засобів у напрямку в'їзду, черги на виїзд не було.

Нагадаємо, 5 січня Державна прикордонна служба України посилила пункти пропуску на кордоні з Республікою Білорусь.

По всій ділянці державного кордону проводиться роз'яснювальна робота серед водіїв та перевізників про зміни, пов'язані з переміщенням по російській території транзитних вантажів.