ua en ru

Держохорона отримала повідомлення про замінування Верховної Ради

Держохорона отримала повідомлення про замінування Верховної Ради Фото: Володимир Гройсман

Працівники ЗМІ залишають будівлю парламенту

Представники Управління державної охорони України заявили про те, що отримано повідомлення про мінування будівлі Верховної Ради, передає кореспондент РБК-Україна.

Представники Держохорони попросили працівників засобів масової інформації покинути будівлю українського парламенту.

Зазначимо, пленарне засідання Ради за участю прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, глави Мін'юсту Павла Петренка і міністра інфраструктури Андрія Пивоварського продовжується в звичайному режимі, нардепи перебувають у сесійній залі. Нардеп від фракції БПП Сергій Лещенко заявив РБК-Україна, що депутати не отримали інформацію про замінування.

"Тут подзвонили, що замінували Верховну Раду. Хтось цього боїться? Я не боюся. Продовжуємо засідання? Йдемо далі, працюємо", - пізніше заявив голова Верховної Ради Володимир Гройсман.

На даний момент представники ЗМІ залишають будівлю парламенту. У прес-службі Ради повідомили, що дзвінок про мінування надійшов на "102".

Держохорона отримала повідомлення про замінування Верховної Ради

Фото: працівники ЗМІ залишили будівлю Ради

Держохорона отримала повідомлення про замінування Верховної Ради

Фото: до будівлі Ради під'їхали рятувальники

Представників ЗМІ просять покинути ложу преси в залі засідань ВР. Кажуть - через повідомлення про замінування.Депутатів не чіпають, бо уряд доповідає закони)

Posted by Лариса Сарган on 26 ноября 2015 г.

Нагадаємо, у вересні 2015 року у міліцію також повідомили про замінування Верховної Ради. Повідомлення виявилося неправдивим.