ua en ru

Держміграції за серпень винесла 1,4 тис. рішень про депортацію іноземців з України

Держміграції за серпень винесла 1,4 тис. рішень про депортацію іноземців з України Фото: глава Держміграції Максим Соколюк (facebook.com/maxim.sokoliuk)

При цьому 280 іноземцям заборонили в'їзд до України

Державна міграційна служба України за серпень 2017 року винесла 1,4 тис. рішень про депортацію іноземців з країни. Про це йдеться в повідомленні ДМС у Facebook.

"Загалом лише впродовж серпня 2017 року в Україні виявлено і притягнуто до адміністративної відповідальності майже 3,5 тис. порушників міграційного законодавства, винесено близько 1400 рішень про примусове повернення, при цьому в 280 випадках прийнято рішення про заборону в'їзду на територію України", - йдеться в повідомленні.

Міграційною службою тільки у серпні прийнято понад 1400 рішень про примусове повернення іноземців В Україні з міркувань...

Опубліковано Державна Міграційна Служба України 2 вересня 2017 р.

Нагадаємо, напередодні ДМС попередила брата Саакашвілі про примусову депортацію, якщо він самостійно не покине Україну. Рішення прийнято на підставі того, що він порушив правила перебування на території країни, так як ще в квітні йому анулювали дозвіл на проживання та дозвіл на роботу.

"Згідно із законом та прийнятим рішенням, порушник повинен покинути територію України, тобто, виїхати до будь-якої країни світу, в іншому випадку він за рішенням суду може бути примусово висланий в країну громадянської належності", - зазначили в міграційній службі.