ua en ru

Держлісагентство закликає українців долучитись до відновлення лісів

Держлісагентство закликає українців долучитись до відновлення лісів Фото: Христина Юшкевич

Держлісагентство анонсувало початок акції "Майбутнє лісу у твоїх руках"

Державне агентство лісових ресурсів України (Держлісагентство) закликає українців долучитись до відновлення лісів. Про початок акції "Майбутнє лісу у твоїх руках" повідомила тимчасово виконуюча обов'язки голови відомства Христина Юшкевич на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Закликаю всіх небайдужих долучитися до відновлення українських лісів! Навесні розпочинається лісокультурна кампанія, і з 21 березня, у Міжнародний день лісів, Держлісагентство розпочинає акцію "Майбутнє лісу у твоїх руках", - повідомила вона.

За словами Юшкевич, всі бажаючі можуть долучитися до посадки лісу. Вона повідомила, що вже доручила обласним управлінням готуватися до акції.

"Садіння лісу виховує культуру бережливого ставлення до природи. Була б рада, якщо до посадки лісу долучаться цілі родини, учні шкіл, студентство. Такі заходи гуртують українців. Акція має передусім соціальний характер. Ми долучатимемо до неї вихованців з будинків-інтернатів, адже особливу увагу треба приділили дітям-сиротам та позбавлених батьківського піклування. Збережемо та відновимо наші українські ліси разом!", - закликала Юшкевич.

Закликаю всіх небайдужих долучитися до відновлення українських лісів! Навесні розчинається лісокультурна кампанія, і з...

Опубліковано Kristina Yushkevych 3 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що у реформуванні лісової галузі України Держлісагентству допоможе Світовий банк. Зокрема, за словами Христини Юшкевич, Світовий банк розгляне можливість підтримати роботи з національної лісової інвентаризації та у рамках реформування надасть Україні експертну допомогу для розробки та впровадження Національної лісової програми.