ua en ru

Держкомпідприємництва сподівається на прийняття в цілому закону про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності

Державна служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва (Держкомпідприємництва) сподівається на прийняття в цілому закону про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності. Про це заявив глава Держкомпідприємництва Михайло Бродський, передає кореспондент РБК-Україна.

"Наразі зупинена дія актів, які стосуються дозволів на розміщення, будівництво, реконструкцію об'єктів сервісу на землях дорожнього господарства та згод і погоджень на об'єкти зовнішньої реклами вздовж автомобільних доріг загального користування", - сказав Бродський.

Він наголосив, що Держкомпідприємництва очікує на прийняття ВР в другому читанні закону, який дасть можливість уникнути подібних ситуацій: "Це дасть нам можливість аналізувати проекти регуляторних актів органів місцевого самоврядування, що позитивно вплине на їх якість".

Читайте також: На засіданні Кабміну стався конфлікт під час обговорення з прокуратурою мораторію на перевірки підприємців, - Бродський