ua en ru

На засіданні Кабміну стався конфлікт під час обговорення з прокуратурою мораторію на перевірки підприємців, - Бродський

Кабінет міністрів України і прокуратура не можуть домовитися з приводу проблем з виконанням закону про мораторій на перевірки підприємців спрощеної системи оподаткування, а також інших суб'єктів підприємницької діяльності. Сьогодні на засіданні уряду виник конфлікт під час обговорення цього питання з прокуратурою, заявив на брифінгу голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський, передає кореспондент РБК-Україна.

"На жаль, на даний момент все одно тривають перевірки бізнесу, ініційовані прокуратурою. Таких перевірок, на жаль, велика кількість. На засіданні уряду сьогодні також виник конфлікт в процесі обговорення цього питання з прокуратурою", - зазначив Бродський.

Він заявив, що робота Держкомпідприємництва була визнана задовільною на засіданні Кабміну: "Сьогодні на засіданні Кабміну робота Держкомпідприємництва була визнана задовільною".

Однак, за його словами, в 2012 р. не вдалося здійснити "перелом в системі": "Але у нас є сподівання, що в 2013 р. будуть полегшення умов роботи для бізнесу ... Ми працюємо в умовах світової кризи ... Це впливає на підприємницьку діяльність. Тож підприємці повинні більш активно працювати з банками, в першу чергу щодо реструктиризації кредитів, які є".

Читайте також: Кабмін ухвалив рішення скоротити кількість податків з 23 до 9, - Бродський