ua en ru

Держкіно заборонило показ ще 3 російських фільмів

Держкіно заборонило показ ще 3 російських фільмів Фото: Держкіно

Рішення було прийняте на підставі  ст. 15 ЗУ "Про кінематографію"

Державне агентство України з питань кіно заборонило показ ще 3 російських фільмів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби відомства.

"13 жовтня 2017 року Державного агентства України з питань кіно анулювало державне посвідчення на право розповсюдження і демонстрування та скасувало державну реєстрацію т/фільмів "Мої чужі діти" (реж. В. Нетецький), "Дзвінок з минулого" (реж. С. Васьковський) та "Любов не обдуриш" (реж. А.Задворний).

Як зазначається, рішення було прийняте на підставі ст. 15 ЗУ "Про кінематографію", якою регламентовано перелік підстав щодо відмови у видачі державного посвідчення на право розповсюдження і демонстрування фільмів, а також анулювання та скасування державної реєстрації, в тому числі у разі виявлення у документах, поданих суб’єктом кінематографії, недостовірних відомостей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Держкіно анулювало державні посвідчення на право розповсюдження і демонстрування та скасувало державну реєстрацію: т/серіалу "Серце не камінь" та т/фільмів "І все-таки я кохаю" і "Тариф "Щаслива сім’я".