ua en ru

Держінвестпроект створить експертну групу для відбору майданчиків для будівництва 10 індустріальних парків

Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами (Держінвестпроект) створить експертну групу для відбору майданчиків для будівництва 10 індустріальних парків. Про це повідомив голова Держінвестпроекту Владислав Каськів під час прес-ланчу, який відбувся 21 червня 2013 р., передає прес-служба установи.

"В рамках Національного проекту "Індустріальні парки" ми створюємо експертну групу по відбору найбільш перспективних майданчиків для будівництва 10 індустріальних парків. До експертної групи, зокрема, увійдуть переважно учасники ринку, а не державних структур - представники міжнародних бізнес-асоціацій, консалтингових компаній, міжнародні та українські експерти", - повідомив Каськів.

Також він відзначив, що не варто плутати реалізацію Національного проекту "Індустріальні парки" з процедурою адміністрування закону України "Про індустріальні парки", оскільки згідно діючої постанови Кабміну від 16 січня 2013 р. прийняття рішення про надання статусу індустріального парку знаходиться в компетенції інших центральних органів виконавчої влади.