ua en ru

Держдума організує перевірку діяльності американських медіа в Росії

Держдума організує перевірку діяльності американських медіа в Росії Фото: Держдума організовує перевірку американських медіа в РФ

Таке рішення стало відповіддю на ініціативу сенатора США про перевірки російської телекомпанії RT

Державна дума Росії доручила комітету з інформаційної політики перевірити такі американські медіа, як "Радіо Свобода", CNN та "Голос Америки" на відповідність їх діяльності російському законодавству. Про це повідомляє РБК.

Таке рішення стало відповіддю на ініціативу сенатора США Джин Шахін про перевірки російської телекомпанії RT.

Повідомляється, що нижня палата парламенту підтримала відповідну пропозицію депутата від "Єдиної Росії" Костянтина Затуліна організувати перевірку діяльності американських ЗМІ: "Радіо Свобода", "Голос Америки", CNN та інших на відповідність їх діяльності російському законодавству.

Затулін зазначає, що сенатор від Нью-Гемпшира Джин Шахін внесла до Конгресу законопроект, який надає додаткові повноваження міністерству юстиції з метою перевірки російської телекомпанії RT на відповідність американським законодавством про іноземних агентів.

Нагадаємо, в США запевнили, що санкції проти Росії будуть збережені. Санкції є важливим інструментом у боротьбі з окупацією України.