ua en ru

У Держдепі прокоментували заяву МЗС РФ про обшук у консульстві в Сан-Франциско

У Держдепі прокоментували заяву МЗС РФ про обшук у консульстві в Сан-Франциско Фото: Держдеп США (U. S. Department of State)

Представник Держдепартаменту США порадив звернутися до ФБР

У Держдепартаменті США заявили, що з питанням щодо заяви офіційного представника російського МЗС Марії Захарової про намір влади США провести обшук у консульстві Росії в Сан-Франциско краще звернутися в Федеральне бюро розслідувань. Про це повідомило "РИА Новости".

"Державний департамент буде забезпечувати і підтримувати об'єкти нерухомості згідно з нашими обов'язками. Я хотів би направити вас до ФБР з будь-якими запитаннями, пов'язаними з обшуком", - сказав представник Держдепу.

Нагадаємо, офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова заявила, що в будівлі генконсульства Росії в Сан-Франциско, закритого за рішенням американської влади, 2 вересня планують провести обшук.

Пізніше ЗМІ повідомили, що над консульством Росії в Сан-Франциско видно чорний дим. Співробітники консульства повідомили пожежникам, які прибули на виклик, що вони просто спалювали в каміні невстановлені предмети.