ua en ru

ДержНС поливає водою спалену техніку та вул. Грушевського

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДержНС) поливають водою вул. Грушевського та активістів біля стадіону "Динамо" в Києві.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДержНС) поливають водою вул. Грушевського та активістів біля стадіону "Динамо" в Києві. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Раніше пожежники гасили з брандспойтів палаючу техніку, яка блокувала вул. Грушевського біля стадіону "Динамо". Однак техніка була погашена близько 01:00, але пожежники продовжують поливати техніку і вулицю. Таким чином, струмінь води частково потрапляє на активістів. Багато активістів повністю або частково промокли.

Зазначимо станом на 02:00, температура в Києві, згідно з інформацією Гідрометцентру, -9 градусів. Частина вул. Грушевського покрилася льодом.

Протистояння активістів до правоохоронців триває. Раніше активісти кидають у правоохоронців каміння, а ті, у свою чергу, світлошумові і газові гранати. Варто відзначити, атаки тривають, але вони не такі інтенсивні, як раніше.

Разом з цим, активісти будують барикади, за їх словами, для захисту при атаці бійців спецпідрозділу міліції "Беркут".