ua en ru

Держбюджет-2017: фракція БПП підтримає необхідні законопроекти

Держбюджет-2017: фракція БПП підтримає необхідні законопроекти Фото: Олексій Гончаренко розповів, що БПП збирається голосувати за Держбюджет-2017

На засіданні фракції "Блоку Петра Порошенка" обговорили можливість голосування за бюджет на 2017 рік

Фракція "Блоку Петра Порошенка" голосуватиме за законопроекти, необхідні для ухвалення держбюджету-2017. Про це після засідання фракції повідомив народний депутат Олексій Гончаренко в ефірі "112 Україна".

"Податкові зміни з соціальних стандартів, з мінімальної заробітної плати ми обговорили, була дискусія. Фракція проголосувала і підтримала те, що завтра ми будемо голосувати за ці закони, щоб якомога швидше піти на перше читання державного бюджету, і далі ми змогли б піти на друге читання", - розповів депутат.

Зазначимо, на погоджувальній раді керівників фракцій і голів комітетів ВР у понеділок, 5 грудня, голова ВР Андрій Парубій заявив, що протягом поточного пленарного тижня Рада повинна розглянути затвердження державного бюджету.

Нагадаємо, у "Народному фронті" допускають, що за державний бюджет України на 2017 рік у другому читанні Верховна Рада може проголосувати наступного тижня.