ua en ru

Держагентство з інвестицій та інновацій за роки діяльності поставило на облік всього "трохи більше 130 бізнес-планів", - Л.Супрун.

Державне агентство з інвестицій та інновацій за роки діяльності поставило на облік всього "трохи більше 130 бізнес-планів". Про це заявила екс-голова державного агентства з інвестицій та інновацій Людмила Супрун, у своєму виступі на круглому столі "Підвищення інвестиційної привабливості українських підприємств: роль фахівців у сфері фінансів" в Києві, передає кореспондент РБК-Україна.
"Зараз інвесторів багато. А ось тих, хто в змозі сьогодні отримати інвестиції, хто відповідає вимогам і стандартам - можна перерахувати на пальцях однієї руки практично. Досить сказати, що у нас в агентстві, за багато років його роботи, - більше ніж 4 роки , - всього-на-всього трохи більше 130 бізнес-планів було поставлено на облік ", - заявила Л.Супрун. Проте, за словами Л.Супрун, Україна залишається однією з найбільш привабливих для інвестування країн регіону. "Потенціал України я б оцінила як "номер 1" для інвестицій в Європі, можливо, навіть і в Євразії. Оскільки нереформованість української економіки є ключовим фактором для внесення інвестицій", - відзначила Л.Супрун.
Нагадаємо, Л.Супрун звільнена з посади голови Держагентства з інвестицій і інновацій 18 березня 2010 р., а на посаду голови призначений Олександр Таран.