ua en ru

Міськрада Львова виділила 21 млн гривень містам області за прийом львівського сміття

Міськрада Львова виділила 21 млн гривень містам області за прийом львівського сміття Фото: Міськрада Львова виділила 21 млн гривень за прийом львівського сміття

Понад 2 млн гривень у якості субвенції отримає Червоноград і більше 3 млн гривень - Новояворівськ

Львівська міська рада 27 квітня проголосувала за виділення 21 млн гривень містами області для виконання меморандуму про вивезення сміття зі Львова, передає Zaxid.net.

"Насамперед ми передабачаємо близько 20 млн грн на виконання меморандуму. Це перший етап виділення субвенції бюджетам міст, які будуть приймати від нас тверді побутові відходи. Із тих 20 млн грн ми вже чітко вияснили суми, які отримають Новояворівськ та Червоноград", - заявила директор департаменту економічного розвитку міськради Львова Ірина Кулинич.

Так, повідомляється, що більше 2 млн гривень у якості субвенції отримає Червоноград і більше 3 млн гривень - Новояворівськ.

Зазначено, що 25 квітня аналогічне рішення прийняла Львівська обласна рада, виділивши 21 млн гривень на закупівлю містами області сміттєвозів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на території відчуження Чорнобильської АЕС 24 квітня поряд з пунктами Бобер та Королівка було знайдене побутове сміття зі Львова.