ua en ru

Міськрада Харкова попереджає про потенційну загрозу терактів

Міськрада Харкова попереджає про потенційну загрозу терактів Фото: мер Харкова Геннадій Кернес

За даними СБУ, теракти у Харкові можуть відбутися 4 та 19 листопада

Харківська міська рада попереджає про потенційну терористичну загрозу у місті 4-20 листопада. Про це йдеться у повідомленні прес-служби міськради.

"Управління Служби безпеки України в Харківській області отримало інформацію про потенційні загрози проведення на території регіону масових протестних заходів антидержавного характеру з 4 по 20 листопада", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, заклики прийти на протестні акції поширюють через соцмережі представники проросійськи налаштованих політичних структур.

Зокрема, датами проведення антидержавних акцій, під час яких можливі теракти у Харкові, є 4 листопада - так званий "День народної єдності", державне свято Російської Федерації, а також масові заходи в великих містах України заплановані на 19 листопада, вони проходитимуть в рамках акції "Тарифний супротив".

"Харківська міська рада просить городян бути гранично уважними і обережними, особливо в місцях масового скупчення людей, звертати увагу на підозрілі предмети і залишені сумки в транспорті, магазинах, торгових центрах. Також бути пильними по відношенню до сторонніх людей, які намагаються потрапити в під'їзди житлових будинків, горища і підвали", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Лисичанську поліція запобігла теракту на залізничному вокзалі.