ua en ru

Гопко: Кабмін у середу скасує санкції проти Ірану

Гопко: Кабмін у середу скасує санкції проти Ірану Фото: глава комітету ВР у закордонних справах, народний депутат Ганна Гопко

На думку нардепа, Мінекономіки і виробникам необхідно виробити план для виходу на іранський ринок

У середу, 27 квітня, Кабінет міністрів України планує скасувати санкції проти Ірану. Про це повідомила голова Комітету Верховної Ради України у закордонних справах, народний депутат Ганна Гопко у Facebook.

"Такий довгоочікуваний крок лише посилить співпрацю між українським бізнесом, представниками агросектору, харчової промисловості. Про це домовилися з міністром Климкиным і депутатами, які готують візит до Тегерана", - написала Гопко.

Нардеп зазначила, що новому уряду, зокрема Мінекономіки і виробникам необхідно швидко виробити план, знайти виконавців і прийти в нову країну.


"Іран - це здатність нового Уряду, зокрема Мінекономіки і виробників - аграрної, металургійної, машиностроительно та інших галузей швидко зібратися, щоб виробити план, знайти виконавців і прийти в нову країну. А Мінфін повинен допомогти із забезпеченням фінансової гнучкості", - додала вона.

Нагадаємо, днями голова Комітету Верховної Ради України у закордонних справах, народний депутат Ганна Гопко прогнозувала, що безвізовий режим України з ЄС почати працювати взимку 2017 року