ua en ru

Google продовжив роботу сервісу Sync для смартфонів на Windows Phone до кінця року

Google продовжив роботу сервісу Sync для користувачів телефонів на Windows Phone до 31 грудня цього року. Про це повідомляє SearchEngines.

Google продовжив роботу сервісу Sync для користувачів телефонів на Windows Phone до 31 грудня цього року. Про це повідомляє SearchEngines.

Спочатку планувалося, що підтримка протоколу Exchange ActiveSync припиниться 30 січня 2013, потім термін впровадження CardDAV і CalDAV для Windows Phone 8 був продовжений до 31 липня. Як написав прес-секретар компанії Microsoft для видання The Verge: "Ми досягли угоди з Google для продовження підтримки ActiveSync на Windows Phone до 31 грудня 2013 р.".

Microsoft вже впровадив підтримку протоколів CalDAV і CardDAV в останніх версіях апдейта Windows Phone 8, однак цей апдейт досяг ще далеко не всіх телефонів. Додаткові півроку дозволять Microsoft перевести переважна більшість телефонів на нові протоколи для підтримки сервісу Google Calendar і синхронізації контактів.

Читайте також: Google Play обігнав App Store за кількістю завантажень на 10%

Також Microsoft і Google уклали угоду щодо неофіційного програми YouTube для Windows Phone від Microsoft. Після виходу програми Google зажадав видалити його з магазину за порушення правил використання сервісу. На даний момент обидві компанії спільно розробляють клієнт YouTube для Windows Phone, що влаштовує обидві сторони.