ua en ru

Голосування в Раді за запровадження віз в РФ: онлайн-трансляція

Голосування в Раді за запровадження віз в РФ: онлайн-трансляція Фото: Рада онлайн - голосування безвізового режиму з РФ

Сьогодні депутати спробують скасувати безвізовий режим з Росією

Верховна Рада України сьогодні розгляне проект постанови №4030 "Про звернення до Кабінету міністрів України щодо припинення дії угоди між урядом України і урядом Російської Федерації про безвізові поїздки громадян України і Російської Федерації". Про це йдеться у порядку денному засідання парламенту.
Повний текст читайте тут: https://www.rbc.ua/rus/news/rada-segodnya-rassmotrit-vopros-vvedeniya-1475733692.htm

Верховна Рада у четвер, 6 жовтня, розгляне питання ведення візового режиму з Росією. Відповідний проект постанови №4030 про денонсацію угоди між урядами України і Росії про безвізові поїздки громадян буде поставлений на голосування.

В даний момент депутати продовжують обговорення резонансних питань порядку денного, повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Пряма онлайн-трансляція засідання парламенту, де вирішиться питання запровадження віз у Росію:

Нагадаємо, необхідність прийняття проекту постанови №4030 "Про звернення до Кабінету міністрів України щодо припинення дії угоди між урядом України і урядом Російської Федерації про безвізові поїздки громадян України і Російської Федерації" його автори пояснюють збройною агресією Росії проти України

У цілому в парламенті немає згоди з приводу запровадження віз для росіян. Найбільш активними прихильниками скасування безвиза виступають представники "Народного фрота". У той же час в "Блоці Петра Порошенко" вже відмовилися голосувати за введення віз в РФ.

Приводом для нинішнього витка дискусії з питання віз між двома країнами стало недавнє затримання в Росії українського журналіста Романа Сущенко.

№4030 "Про звернення до Кабінету міністрів України щодо припинення дії угоди між урядом України і урядом Російської Федерації про безвізові поїздки громадян України і Російської Федерації".
Повний текст читайте тут: https://www.rbc.ua/rus/news/rada-segodnya-rassmotrit-vopros-vvedeniya-1475733692.html