ua en ru

Голландія - Аргентина: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/2 фіналу Чемпіонату світу

Збірна Аргентини у півфіналі Кубка світу зуміла обіграти в серії пенальті голландську команду.

Збірна Аргентини у півфіналі Кубка світу зуміла обіграти в серії пенальті голландську команду.

9 липня, 23:00
Сан-Паулу, "Корінтіанс"
Голландія - Аргентина, 0:0
Нідерланди:
Силлессен, Мартінс Інді, Влаар, де Врей, Блінд, де Йонг, Вейналдум, Куйт, Снайдер, Роббен, ван Персі
Аргентина: Ромеро, Сабалета, Демікеліс, Гарай, Рохо, Більяр, Маскерано, Перес, Ігуаїн, Лавессі, Мессі

2-4 - Максі Родрігес зумів таки пробити Силлессена і вивів Аргентину у фінал ЧС-2014
2-3 - Кейт пробив у правий кут, а Ромеро стрибнув вліво
1-3 - Агуеро точно пробив низом

1-3 - Ромеро! Блискуче воротар дістав удар Снейдера

1-2 - Гарай потужно пробив верхом

1-1 - Роббен точно сильно пробив у правий нижній кут!

0-1 - Мессі точно розводить по сторонах м'яч і воротаря
0-0 - Влаар пробив низом і Ромеро відбив удар!

Серія пенальті!

117 хв. Мессі пройшов по правому флангу і подав в штрафну на Родрігеса, який спробував пробити зльоту - м'яч полетів прямо в Силлесена.

114 хв. Паласіо! Міг аргентинець пробити головою більше закцентовано після пасу в центр штрафного, але м'яч опинився в руках Силлесена.

111 хв. Таке відчуття, що команди вже давно погодилися з'ясовувати стосунки в серії пенальті.

107 хв. Розбили обличчя Сабалеті. В центрі поля йому надають допомогу, а у команд є ще трохи часу на відпочинок.

Міняються сторонами поля команди

Голландія - Аргентина: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/2 фіналу Чемпіонату світу100 хв. А замість Лавессі на полі з'явився Родрігес.

Голландія - Аргентина: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/2 фіналу Чемпіонату світу97 хв. Хунтелаар виходить замість ван Персі.

95 хв. Не йдуть подачі сьогодні у Кейта. Багато разів він вправо прибирав захисника і подавав, але жодного разу м'яч не знаходив партнерів по команді.

Свисток! Нас чекає ще 30 хвилин.

90+1 хв. Роббен вискочив один на один з Ромеро, але занадто довго приймав рішення, чим скористався Маскерано, вибивши м'яч з-під ніг Ар'єна.

87 хв. Зовсім зневірилися команди в тому, що зможуть забити в основний час. Хоча, за інерцією в атаку ще ходять.

Голландія - Аргентина: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/2 фіналу Чемпіонату світу81 хв. Паласіо і Агуеро виходять замість Переса і Ігуаїна.

75 хв. Невже? Момент! Перес виконав пас з флангу у центр штрафного на Ігуаїна, але Гонсало не влучив м'ячем по воротах так і в офсайді опинився неаполітанець.

70 хв. Лавессі дали можливість пройти з м'ячем, увійти в штрафну і пробив - м'яч влучив у спину Влаара.

Голландія - Аргентина: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/2 фіналу Чемпіонату світу64 хв. Замість де Йонга в гру вступає Класі.

61 хв. Дуже щільно слідкують за Мессі гравці Голандії.

Голландія - Аргентина: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/2 фіналу Чемпіонату світу

55 хв. Дуже обережно поводяться команди. Вперед великими силами не ходять, намагаючись більше уваги приділяти обороні, ніж атаці.

Голландія - Аргентина: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/2 фіналу Чемпіонату світу49 хв. Демікеліс повалив на газон Роббена.

Голландія - Аргентина: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/2 фіналу Чемпіонату світу46 хв. Янмаат виходить на поле - пішов Інді

Слідкуємо за другим таймом

Перерва

Голландія - Аргентина: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/2 фіналу Чемпіонату світу44 хв. Інді грубо зіграв проти Мессі.

38 хв. Чи то аргентинці зменшили оберти, чи то голландці переламали злегка хід гри. Але основні дії проходять в центрі поля, не часто доходячи до штрафних.

32 хв. Дві небезпечні подачі в штрафну аргентинців Снейдер виконав, але двічі чудово зіграв Ромеро.

27 хв. Маскерано жорстко зіткнувся головами з Вейнлдумом. Повалився на газон Хав'єр, довго йому надавали допомогу, але гру він зможе продовжити.

21 хв. Поддавили аргентинці суперника. Серія кутових ні до чого не привела, але вони напружують захист суперника пристойно.

16 хв. Мессі дуже непогано пробивав зі штрафного - Силлессен дістав м'яч.

11 хв. Багато навішують в штрафну голландців гравці збірної Аргентини. Але європейці поки з усіма верховими м'ячами справляються.

5 хв. Аргентинці впевненіше розпочали гру. Багато тримається м'яч у них. Але поки до воріт суперника вони не доходять.

Почався матч. Поїхали!

Голландці на турнірі поки не знають поразок. Група була виграна трьома перемогами - 5:1 над Іспанією, 3:2 над Австралією і 2:0 над Чилі. У першому матчі плей-офф на останніх хвилинах матчу була обіграна збірна Мексики. А у чвертьфіналі у серії пенальті Нідерланди перемогли Коста-Ріку.

Аргентинці також йдуть без втрат. Після перемоги 2:1 над Боснією і Герцеговиною була складна перемога 1:0 над Іраном, і в останньому матчі в групі з рахунком 3:2 була обіграна команда Нігерії. В 1/8 фіналу була мінімальна перемога над Швейцарією. А в чвертьфіналі також мінімально аргентинці впоралися з Бельгією.

Арьєн Роббен півзахисник збірної Голландії:

"В останні дні тільки й говорять про те, як я пірнаю. Я втомився від цього. Мене б'ють з усіх боків, але, на щастя, я все ще здоровий. Я можу поодинці вирішити результат матчу, але, на жаль, не так часто отримую м'яч. У матчі з Коста-Рікою ми показали, що єдині. На адресу Тіма Крула можу сказати тільки компліменти".

Ліонель Мессі, нападник збірної Аргентини:

"Я віддаю перевагу виграти чемпіонат світу, а не приз найкращому гравцю турніру. Інших варіантів бути не може. Для гравця немає більшого досягнення, ніж перемога на ЧС. Про це мрієш з дитинства, і ми зробимо все можливе, щоб ця мрія стала реальністю".

Дірк Кейт, півзахисник збірної Голландії:

"Здорово, що наша збірна опинилася в четвірці кращих. Саме проти таких суперників хочеться грати і демонструвати кращий футбол. Ми хочемо порівнювати себе з кращими збірними і обігравати ці збірні. Зараз Нідерланди мають намір обіграти Аргентину, а потім і привезти Кубок світу додому. Думаю, в цілому, вийшов чудовий турнір. Тут і атмосфера, і футбол, і прекрасні матчі. Ми розуміємо, що на трибунах буде 40 тисяч аргентинців і наші вболівальники опиняться в меншості, як це було в іграх проти Чилі та Мексики. Але це тільки додає нам сил".

Хав'єр Маскерано, півзахисник збірної Аргентини:

"Нам необхідно утримати той ентузіазм, який привів нас у півфінал. Подібні можливості трапляються всього кілька разів, і ми зобов'язані скористатися ними. Минуло вже двадцять чотири роки з останнього півфіналу для Аргентини, і нам пощастило бути учасниками цієї події. Але при цьому ми повинні розуміти, яка відповідальність на нас лежить. Вболівальники вірять в нас, і ми не можемо їх підвести. Хоча, звичайно, сама доля розпорядиться нашим майбутнім. У нас чудовий і унікальний колектив, тому ми сповнені рішучості прорватися у фінал".