ua en ru

Бойко може продовжити кар'єру в "Шахтарі"

Бойко може продовжити кар'єру в "Шахтарі" Фото: Денис Бойко (bjk.com.tr)

Проте "Бешикташ", швидше за все, не відпустить воротаря безкоштовно

Український воротар стамбульського "Бешикташа" Дениса Бойка може продовжити кар'єру в донецькому "Шахтарі". Про це повідомляв представник голкіпера Доган Ерджан, передає Ajansspor.

"З пропозиціями про перехід Дениса Бойко раніше зверталися ПАОК і "Олімпіакос", але "Бешикташ" їм відмовив. Бойко може піти з "Бешикташа" в січні. Ймовірно, він перейде в "Шахтар", адже їх воротарю скоро виповниться 40 років. Розглядаються варіанти оренди і повноцінного трансферу", - сказав Ерджан.

"Зараз слово за президентом" Бешикташа "Фікретом Орман. У "Шахтаря" і "Бешикташа" були проблеми в переговорах по гравцям, якими турецький клуб цікавився раніше. Не думаю, що вони відпустять Бойко безкоштовно", - додав представник воротаря.

Зазначимо, в поточному сезоні Бойко не зіграв за "Бешикташ" жодного матчу і навіть не був заявлений на груповий етап Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, напередодні турецькі ЗМІ повідомили, що колишній голкіпер збірної України Денис Бойко, права на якого належать стамбульському "Бешикташу", може повернутися в чемпіонат України.