ua en ru

Голкіпер "Барселони" тер Штеген продовжить контракт з клубом

Голкіпер "Барселони" тер Штеген продовжить контракт з клубом Фото: Марк-Андре тер Штеген не буде змінювати клуб

Нова угода буде розрахована до 2022 року

Голкіпер "Барселони" Марк-Андре тер Штеген досяг угоди з клубом щодо продовження свого контракту. Про це сообщает іспанське інтернет-видання Sport.

Згідно з інформацією джерела, німецький футболіст продовжить угоду з каталонським клубом до 30 червня 2022 року. Очікується, що офіційно про пролонгацію угоди з тер Штегеном "Барселона" повідомить у найближчі дні.

Тер Штеген поповнив ряди іспанського гранда перед стартом сезону-2014/15, а до цього захищав кольори менхенгладбахської "Боруссії". Перебування гравця в стані "синьо-гранатових" не завжди було безхмарним, оскільки він майже не грав в чемпіонаті Іспанії. На полі в матчах Приклади виходив Клаудіо Браво, і тер Штеген неодноразово говорив, що може розглянути питання зміни клубу.

Однак Браво перед стартом поточного сезону перейшов в "Манчестер Сіті", і питання догляду тер Штегена з "Барселони" відпав. Діючий контракт гравця в силі до літа 2019 року.

Нагадаємо, керівництво футбольного клубу "Барселона" визначився з заміною головному тренеру Луїсу Енріке, який покине команду після закінчення сезону.