ua en ru

ДПСУ: Сьогодні граничний термін подання податкової звітності за ІІІ квартал 2011 року

Платники податків не пізніше 9 листопада 2011 р. подають звітність за ІІІ квартал 2011 р. Про це нагадує Державна податкова служба України (ДПСУ).
Зокрема, сьогодні останній термін здачі: декларації з податку на прибуток; податкового розрахунку (ф. №1-ДФ); звіту про використання коштів неприбутковими установами та організаціями; звіту за формою №1-ПП про суми податкових пільг; податкової декларації з екологічного податку; податкової декларації збору за спеціальне використання води. У новостворених підприємців та тих, хто перейшов у ІІІ кварталі з єдиного податку - декларації про доходи.
"Слід звернути увагу платників податків на необхідність своєчасно проводити розрахунки зі сплати до бюджету задекларованих сум податкових зобов'язань та врахувати, що нормами ст. 49 ПКУ визначено: якщо останній день строку подання податкової декларації припадає на вихідний або святковий день, то останнім днем строку вважається операційний (банківський) день, наступний за вихідним або святковим днем", - відмічає ДПСУ.