ua en ru

ДПАУ: Податкова проводила обшук не в офісі К.Бондарьова, а у приміщенні банку, розташованого за тією ж адресою

Працівниками податкової міліції за постановами суду у рамках розслідуваної слідством податкової міліції кримінальної справи розпочато низку обшуків, у т.ч. у приміщенні АТ "Банк Велес", розташованого за тією ж адресою, що і громадська приймальня народного депутата від БЮТ Костянтина Бондарьова - м. Київ, вул. Героїв Севастополя, 48. Про це повідомляє прес-служба Державної податкової адміністрації України.

"Працівники податкової міліції до громадської приймальні депутата не входили і слідчі дії у займаному ним приміщення не здійснювали... Обшуки проводяться у рамках кримінальної справи, порушеної щодо службових осіб низки підприємств за фактом умисного ухилення від сплати мільйонних сум податків шляхом фіктивного формування податкового кредиту при "псевдоекспорті" товару за значно завищеними (у декілька десятків разів) цінами, з імітацією розрахунків через банківські рахунки, відкриті в АТ "Банк Велес". У кримінальній справі проводяться слідчі дії і комплекс оперативно-розшукових заходів, спрямованих на документування фактів протиправної діяльності учасників злочинних схем", - сказано в повідомленні ДПАУ.

Нагадаємо, К.Бондарьов заявив, що сьогодні, 9 червня, о 12:15 до приміщення його громадської приймальні увірвалися співробітники правоохоронних органів. На його думку, це були співробітники главку податкової міліції. За словами депутата, група осіб у бронежилетах увірвалася до його приймальні, зламавши двері, вчинила погром та побила помічника К.Бондарьова.