ua en ru

ДМС відкрила сервіс онлайн-черги для оформлення паспортів

ДМС відкрила сервіс онлайн-черги для оформлення паспортів Фото: виробництво паспорта громадянина України

Наразі послуга працює в тестовому режимі і тільки на території Дніпровського району Києва

Державна міграційна служба України (ДМС) відкрила на своєму офіційному сайті новий сервіс з організації онлайн-черги у відомчих підрозділах. Про це сьогодні повідомили у прес-службі Держміграції.

Як зазначається, наразі послуга працює в тестовому режимі і доступна лише для отримання двох послуг - оформлення закордонного паспорта та паспорта громадянина України у формі картки (для осіб, які досягли 16-річного віку і оформляють паспорт вперше).

Новий онлайн-сервіс доступний за посиланням: http://dmsu.gov.ua/online

На даний час проект запущено тільки у Дніпровському районному відділі ДМС Києва. Згідно з планами, найближчим часом послуга запрацює і в інших районах столиці.

"Електронна черга дозволить зробити процес прийому громадян у підрозділах більш прозорим і зручним, а також удосконалити організацію роботи підрозділів", - йдеться в повідомленні.

Крім того, на прийом за системою електронної черги можна потрапити трьома способами: записатися онлайн (на найближчі два тижні), записатися безпосередньо в підрозділі (на найближчий місяць) або ж отримати талон в поточну чергу (на найближчий доступний час).

Починаємо новий проект! :)http://dmsu.gov.ua/novyny/novyny-dms-ukrainy/4038-migratsijna-sluzhba-zapustila-pilotnij-proekt-z-organizatsiji-onlajn-chergi

Опубліковано Державна Міграційна Служба України 4 лютого 2016 р.

Як повідомлялося, за перший день видачі українці оформили близько 100 електронних паспортів.

Нагадаємо, раніше ДМС запустила онлайн-сервіси для правильного заповнення заявки на ID картку і перевірки стану оформлення закордонних паспортів.