ua en ru

GM розпочинає виробництво нового легкового автомобіля в канадському м. Ошава.

General Motors Co. розпочинає виробництво нового легкового автомобіля на складальному заводі в канадській провінції Онтаріо, в р. Ошава, передає Associated Press.
Машина називатиметься Buick Regal, її розпочнуть збирати в першому кварталі 2011 р. Виробництво цієї моделі розпочнеться на підприємстві, яке раніше випускало авто високої потужності марки Chevrolet Camaro.
При проектуванні Regal за основу був узятий автомобіль Opel Insignia, який був дуже популярний у покупців у віці 70 років. Нова машина розрахована на людей у віці 40-50 років. У Buick Regal буде більше електрообладнання, ніж в Opel Insignia.
Спочатку новий автомобіль розпочнуть виробляти на заводі Opel в німецькому Рюссельсгеймі, проте в 2011 р. його виробництво повністю переведуть до Канади.
Regal - одна з трьох машин, які збиратимуться в Канаді згідно умовам угоди між урядом країни і GM. За її умовами канадська влада надає фінансову допомогу підприємствам автоконцерну в країні, а GM зобов'язується не згортати виробництво в цій державі.