ua en ru

Глави Меджлісу обговорили з міністрами ОБСЄ ситуацію в окупованому Криму

Глави Меджлісу обговорили з міністрами ОБСЄ ситуацію в окупованому Криму Фото: Ахтем Чийгоз і Ільмі Умеров (колаж РБК-Україна)

На зустрічі обговорювалося посилення тиску на Росію

Голови Меджлісу Ахтем Чийгоз і Ільмі Умеров обговорили з главами зовнішньополітичних відомств країн-членів Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) ситуацію в окупованому Криму. Про це повідомив глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров у Facebook.

"У Відні завершилася ранкова зустріч заступників голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова і Ахтема Чийгоза з міністрами закордонних справ і главами місій країн-членів ОБСЄ: Великобританії, Данії, Іспанії, Канади, Латвії, Литви, Норвегії, Польщі, Румунії, США, Туреччини, Швеції, Естонії", - заявив Чубаров.

За його словами, на зустрічі з міністрами йшлося про ситуацію на тимчасово окупованому Росією півострові Крим і про права людини, про політв'язнів, а також про посилення тиску на Російську Федерацію (РФ).

У Відні завершилася ранкова зустріч заступників Голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова і Ахтема Ч...

Опубліковано Рефатом Чубаровим 7 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глава Міністерства закордонних справ України Павло Клімкін закликав країни ОБСЄ ввести нові санкції проти РФ в ході ради міністрів ОБСЄ.