ua en ru

В Луганській обл. чиновнику дали 5 років в'язниці за хабарі в 200 тис. гривень

В Луганській обл. чиновнику дали 5 років в'язниці за хабарі в 200 тис. гривень Фото: у Луганській області голову селищної ради засудили до 5 років за хабар

Чиновник був затриманий правоохоронцями під час отримання 200 тис. гривень неправомірної вигоди

Попаснянський районний суд Луганської області приговорив главу Тошковської селищної ради до 5 років позбавлення волі за хабар в 200 тис. гривень. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Луганській області.

Як повідомляється, у жовтні минулого року оперативниками Управління захисту економіки в Луганській області був затриманий голова Тошковської селищної ради Попаснянського району під час одержання ним 200 тисяч гривень неправомірної вигоди.


"Вироком Попаснянського районного суду Луганської області чиновнику за вказане правопорушення призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років з позбавленням права займати посади в органах державної влади або місцевого самоврядування, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій, з конфіскацією частини належного йому на праві власності майна", - йдеться в повідомленні

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Служба безпеки України затримала на хабарі у 0,5 млн гривень голову однієї з селищних рад в Рівненській області.