ua en ru

Главу селища Коцюбинське відсторонили від посади після слухань про приєднання до Києва

Главу селища Коцюбинське відсторонили від посади після слухань про приєднання до Києва Фото: Ольга Матюшина (facebook.com/VybirGromadyKotsubynskogo)

6 березня жителі селища Коцюбинське проголосували за приєднання до Києва

Селищного голову Коцюбинського Ольгу Матюшину відсторонили від посади після громадських слухань про приєднання селища до Києва. Про це вона написала у Facebоok.

"7 березня реєстратор, не маючи жодних підстав, замінив у реєстрі моє прізвище як селищного голови на прізвище депутата Миколи Єременко. Це сталося відразу після того, як пройшли громадські слухання, де майже 61% громадян висловилися за приєднання до Києва", - написала вона.

Зазначимо, офіційне видання Ірпінської мерії "Ірпінський вісник" стверджує, що 7 березня відбулася позачергова сесія Коцюбинської селищної ради, на якій шляхом таємного голосування Матюшиній висловили недовіру.

Матюшина розповіла, що готує позов до суду.

"На дії реєстратора я поскаржилася в прокуратуру (відповідну заяву про злочин надіслано на ім'я Дмитра Чибісова в той же день) і готую позов до суду. Я і моя команда будемо діяти виключно у правовій площині", - заявила вона.

Переворот і захоплення влади. Єременко самопоголосився селищним головою Волевиявлення громади знов намагаюються...

Опубліковано Ольга Матюшина 11 березень 2018 р.

Нагадаємо, 6 березня жителі селища Коцюбинське проголосували за приєднання до Києва. Результати голосування направлять до київської міської ради і в парламент. "За Київ проголосували майже 61%. Проти - 37,5%. Утрималися майже 1,2%. Не зараховано 0,3% голосів. Спасибі всім, хто взяв участь у громадських слуханнях. А це майже 1340 коцюбинці. Результати будуть мною направлені в Київраду і в парламент", - зазначила Матюшина.