ua en ru

Главою нової Держлікслужби може стати Наталія Гудзь

Главою нової Держлікслужби може стати Наталія Гудзь Фото: Держлікслужба України може незабаром отримати керівника

У Кабміні готують призначення голови Держлікслужби

Главою Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками, може стати Наталія Гудзь. Про це РБК-Україна повідомили два джерела на фармацевтичному ринку.

Перший заступник міністра охорони здоров'я Олександра Павленко підтвердила РБК-Україна інформацію про те, що МОЗ подав кандидатуру Наталії Гудзь в Кабмін на дане призначення. "Але її пакет документів повернули на доопрацювання", - зазначила Олександра Павленко.

Наталія Гудзь в даний час керує Державною службою з лікарських засобів в місті Києві. На цю посаду була призначена ще в часи президентства Віктора Януковича та керівництва Держлікслужбою України Олексія Соловйова.

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками буде новим державним органом. Він буде створений у рамках реформи держуправління, яка стартувала в минулому році з прийняття відповідної постанови Кабміну. Серед іншого тоді було вирішено ліквідувати Державну службу з лікарських засобів та Державну службу з контролю за наркотиками, а замість них створити вищезгадану Державну службу з лікарських засобів та контролю за наркотиками.

Новий держорган за більш ніж рік з прийняття урядового рішення так і не приступив до фактичної роботи.

Главою нової Держлікслужби може стати Наталія Гудзь

Фото: розпорядження Кабміну з відкритою датою

Нагадаємо, Кабмін закріпив за Держлікслужбою повноваження органу ліцензування.