ua en ru

Головний акціонер "Амстора" обіцяє відновити роботу супермаркетів в Запоріжжі найближчим часом

Компанія "Смарт-Холдинг" має намір найближчим часом відновити роботу усіх супермаркетів в Запоріжжі і продовжити подальший розвиток торгової мережі. Про це сьогодні на зустрічі з працівниками запорізьких супермаркетів торговельної мережі заявив голова наглядової ради "Смарт-Холдингу", головний акціонер групи компаній "Амстор" Олексій Пертін, передає прес-служба компанії.

Пертін закликав співробітників "Амстора" взяти активну участь у якнайшвидшому відновленні нормальної роботи всіх торгових центрів, а саме - не піддаватися на провокації Володимира Вагоровського, не виконувати його протиправні вказівки по приховуванню від інкасації та податкового обліку виручки магазинів, знищення фінансових документів. Представник головного акціонера "Амстора" закликав співробітників торговельної мережі приступити до роботи згідно з графіком.

Олексій Пертін заявив, що на даний момент першочерговим завданням співробітників "Смарт-Холдингу" є відновлення роботи сервера компанії, а також документів, які приховують за вказівкою Вагоровсого. Від цього, зокрема, залежить своєчасна виплата заробітної плати працівникам "Амсторов". Пертін заявив, що компанія має намір найближчим часом відновити роботу усіх супермаркетів і продовжити подальший розвиток торгової мережі.

Нагадаємо, що 31 грудня озброєні люди намагалися блокувати ряд магазинів мережі "Амстор" у Запоріжжі, Дніпропетровську та Маріуполі. На місця подій прибула міліція, робота магазинів була відновлена, але ненадовго. Зараз не працюють всі магазини мережі "Амстор".

Компанія "Смарт-холдинг", основний акціонер "Амстора" пов'язує дії озброєних людей з міноритарним акціонером компанії і її колишнім керуючим Владмиром Вагаровским. Дії міноритарного акціонера і колишнього менеджменту в Смарт-Холдингу пояснюють результатами аудиту, який виявив спроби Ст. Вагоровського присвоїти компанію, а також приховати обсяги розкрадань.

Головний акціонер рітейлера - "Смарт-Холдинг" звернувся в правоохоронні органи і закликав співробітників зберегти стабільну роботу всіх підприємств групи компаній "Амстор". Екс-керуючий шантажує менеджмент магазинів, примушує не виходити на роботу і приховувати торгову виручку від інкасації.