ua en ru

Головним виконавчим директором Cisco призначено Чака Роббінса

Головним виконавчим директором Cisco призначено Чака Роббінса Фото: Cisco

Це призначення набуде чинності 26 липня 2015 р

Рада директорів Cisco призначила Чака Роббінса (на фото) головним виконавчим директором компанії, повідомили у прес-службі Cisco.

Це призначення набуде чинності 26 липня 2015 р.

З тієї ж дати Джон Чемберс (нинішній керманич, - ред.) обійме посаду виконавчого голови ради директорів Cisco, продовжуючи виконувати обов'язки голови.

"Саме час призначити Чака Роббінса новим головним виконавчим директором нашої компанії. Ми вибрали дуже сильного лідера в той момент, коли Cisco займає дуже сильні позиції. Темпи змін у сучасному світі ростуть за експонентою... Роль Cisco у цифровий трансформації ще ніколи не була такою важливою. Нашому новому головному виконавчому директору потрібно буде домагатися успіху в дуже динамічному середовищі, удосконалювати те, що працює добре, і йти на прорив там, де потрібні зміни. Чак Роббінс володіє унікальною здатністю перетворювати концепції і стратегії на реальність, домагатися результатів, об'єднуючи колективи та екосистеми. Йому знайомі всі сегменти нашої компанії, її технологічні напрямки і географічні регіони, і він зуміє вести компанію вперед з тією швидкістю, яка буде потрібно, щоб використовувати відкриваються перспективи. Чак глибоко занурений в корпоративну культуру Cisco і володіє неймовірними здібностями в тому, що стосується взаємодії зі співробітниками, партнерами, замовниками та глобальними лідерами і їх залучення в загальну роботу. Його досвід у царині стратегій, концепцій і їх виконання - саме те, що потрібно нашій компанії, що відкриває нову главу у своїй історії. Я впевнений, що ця глава стане ще більш вражаючою, ніж попередні", - заявив Чемберс.

Чак Роббінс прийшов у компанію Cisco в 1997 р. і з тих пір швидко просувався по службових сходах. Останнім часом він обіймав посаду старшого віце-президента Cisco з міжнародних операцій, очолюючи підрозділ глобальних продажів і взаємодії з партнерами, яке відіграє визначальну роль у бізнесі компанії, що приніс у минулому фінансовому році дохід у 47 млрд дол.

Роббінс брав участь у розробці та реалізації багатьох стратегічних інвестицій і перетворень компанії, включаючи створення найпотужнішої в галузі партнерської програми, яка щорічно приносить Cisco понад 40 млрд доларів доходу. Він також стояв біля витоків розвитку комерційного сегменту Cisco, який минулого кварталу показав 8-відсотковий річний приріст і на частку якого нині припадає 25% загального бізнесу компанії.

На рівні керівництва Роббінс був організатором підрозділів, що займаються забезпеченням інформаційної безпеки і рішеннями для спільної роботи, і брав участь в організації придбання компаній Sourcefire і Meraki. Працюючи у складі групи, що здійснювала останні три роки трансформацію Cisco, Роббінс по-новому вибудував збутову організацію Cisco, зробивши її предметом заздрості всієї галузі.

Заснована в 1984 році компанія Cisco (Nasdaq "CSCO") - світовий лідер у галузі інформаційних технологій.

Нагадаємо, в серпні 2013 р. Cisco Systems заявила про скорочення 5% від числа всіх співробітників - 4 тис. осіб.